Waarom we al méér dan 50 jaar een begrip zijn in Den Dungen

Op 1 april 1956 opende Leo en Aaltje Sleutjes de deuren van Bloemisterij Leo Sleutjes na begonnen te zijn in de huiskamer. Na een aantal jaren nam zijn zoon, ook Leo genaamd, de bloemisterij over. Al vanaf het eerste moment staat klanttevredenheid en een breed assortiment voor een mooie prijs centraal.

Via deze website geven we je graag een zo goed mogelijk beeld van onze mooie bloemisterij en het grote assortiment bloemen, planten, potten, manden en sfeer- en cadeau artikelen. In onze bloemisterij vind je trouwens ook een groot assortiment glaswerk.

Ons team van ervaren en enthousiaste mensen staat dagelijks voor je klaar om je te helpen bij al je vragen en wensen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je ook uitgebreid informeren op het gebied van rouwarrangementen en trouwarrangementen. Wij staan voor een persoonlijke benadering, zodat het resultaat perfect bij de situatie past.

We zijn er trots op dat we de ´Ondernemer van het jaar´ publieksprijs in 2018 hebben gewonnen. We hebben dan ook maar één doel: jou, ons publiek, tevreden maken en houden.

Bloemen moet je zien, ruiken en ervaren. Kom het zelf ervaren in onze bloemisterij, tussen alle heerlijke geuren en kleuren. We zien je graag op de Sint Jacobusstraat 6 in Den Dungen!