Onze bloemisterij

Kom de altijd veranderende sfeer en het ruime assortiment beleven.

In onze ruime winkel vind je een groot assortiment bloemen, planten, potten, manden, (woon)accessoires en de mooiste merken. Elk seizoen wisselt het assortiment én de sfeer, dus er is altijd wel een reden om langs te komen!

Snel naar

Sfeerimpressie bloemisterij

Boeketten & Bloemstukken

In onze winkel vind je dagelijks een groot assortiment verse snijbloemen. Wij stellen ons assortiment zo breed mogelijk samen. De vele soorten bloemen en kleuren vullen onze winkel rijkelijk en zijn een feest voor het oog.

In het samenstellen van ons assortiment passen wij ook de seizoensinvloeden toe. Dit betekent dat we bijvoorbeeld in het voorjaar een uitgebreide collectie voorjaarsbloemen hebben en in het najaar veel mooi gekleurd bladmateriaal. Elk seizoen heeft haar eigen bloemsoort!

Onze ervaren mensen maken dagelijks veel bloemstukken van verse bloemen. De bloemstukken zijn verkrijgbaar in veel varianten, zoals: Trendy, Klassiek, Romantisch en Exclusief. Wij kunnen een bloemstuk geheel aanpassen naar jouw smaak en idee!

Planten

Planten fleuren niet alleen je woonkamer op maar hebben ook gezonde eigenschappen. Wist je bijvoorbeeld dat planten schadelijke stoffen in de binnenlucht afbreken en geluid en warmte absorberen? Daarnaast geven planten je ook rust in je woonomgeving. Een paar mooie planten mogen dus niet ontbreken.

In onze winkel vind je veel vaste planten. In bepaalde seizoenen zijn er ook bloeiende vaste planten die je huiskamer niet alleen sfeervoller maken, maar ook nog eens kleurrijker. Je krijgt van ons vrijblijvend advies. Bijvoorbeeld over het onderhoud van een plant. Wat is wel goed voor een plant en wat niet? We willen het liefst dat jij zo lang mogelijk van onze planten kunt genieten!

Accessoires

De mooiste potten, manden, woonaccessoires, glaswerk en meer: wij hebben álles om jouw woning sfeervol te maken.

Waar we begonnen met alleen bloemen en planten, breiden we nu ons assortiment steeds verder uit met de mooiste accessoires. Bloempotten die perfect bij het boeket én je interieur passen, gave manden, stijlvolle woonaccessoires, kristalhelder glaswerk in mooie vormen en nog veel meer.

Breng snel een bezoek aan onze winkel, laat je inspireren en maak je woning sfeervoller dan ooit.

Onze merken

We hebben een zeer ruim assortiment aan eigentijdse en sfeervolle accessoires. Je vindt onder andere de volgende merken bij ons in de winkel. Hier komen regelmatig nieuwe, hippe merken bij. Kom dus snel een kijkje nemen in onze bloemisterij!

Kom de collectie zien én ruiken