Bloemen laten bezorgen

In de regio vanuit ons of wereldwijd met Euroflorist

In onze regio via de webshop

Wil je een plant of bloem laten bezorgen aan iemand die het verdiend heeft of wel kan gebruiken? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bezorgen de boeketten uit onze webshop in de volgende dorpen: Den Dungen, Sint-Michielsgestel, Gemonde, Berlicum, Boxtel, Den Bosch, Rosmalen, Schijndel en Vught.

Nationaal en wereldwijd met Euroflorist

Wil je een bloemetje buiten onze regio laten bezorgen? Met Euroflorist kan het wereldwijd. Wij regelen het graag voor je.

Bel ons op 073-594 1324 of neem op een andere manier contact op.

Wij zijn aangesloten bij Euroflorist. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om dagelijks verse bloemen en planten te laten bezorgen waar dan ook ter wereld. 

Euroflorist is een organisatie die vanaf 1982 actief is. Dagelijks geven ruim 54.000 aangesloten bloemenwinkels de garantie dat jouw bloemen goed bezorgd worden. Of je nu bij familie, kennissen of vrienden binnen Nederland, binnen Europa of zelfs daarbuiten laat bezorgen: alles gebeurt onder strenge controles.

Sinds wij zijn aangesloten bij Euroflorist hebben we alleen maar positieve berichten gehad. Euroflorist levert de kwaliteit die je ook van ons gewend bent.